Het is echt wonderbaarlijk, wat een verschil. Dit is echt veel comfortabeler. En het is nog niet eens winter…. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Nu merken we pas, dat de ramen in de voorkamer deels enkel glas zijn. Daar komt kou vanaf, die we nu pas opmerken, omdat de kou niet meer van beneden komt. En de kruipruimte is veel droger. Van een luchtvochtigheid van 95% naar 75%, dat scheelt een boel. 
We zijn er blij mee!

M H te Utrecht

Lage prijs – goede uitleg – aardige medewerkers – verbluffend resultaat

F D te Vleuten

RondomDom geeft goede voorlichting over energiebesparingsmogelijkheden in het gehele huis, inclusief staaltjes van de isolatiematerialen, zodat je van tevoren kan zien welke materialen er gebruikt kunnen worden. De isolatie van onze kruipruimte met bodemfolie en tonzon folie en isolatie van de leidingen is snel en netjes uitgevoerd. Het is makkelijk afspraken maken met RondomDom en ze zijn zeer flexibel.

J V te Delft

Uitstekende communicatie. Niet duur Kennis van zaken. Goed netwerk in geval van bijkomende problemen.

A te Utrecht

Rento was zeer bekwaam, enthousiast en gaf ons duidelijke info. Zijn team heeft het netjes aangebracht. De vloer voelt nu warmer aan!

R O te Utrecht

Zeer prettig en vakkundig. Betrokken, meedenkend, duidelijk, flexibel en correct. De boel ook weer keurig netjes opgeleverd. Daarnaast ook een zeer scherpe prijsstelling. Levert uitstekende service!

R v S te Houten / Hoeven

Er wordt erg snel gereageerd op het verzoek om informatie. Na een inspectie van de kruipruimte wordt er uitgebreid advies geleverd. Ook over bouwkundige aspecten (kwaliteit balken, riool, gas/cv leidingen). Aan de hand van de analyse wordt op begrijpelijke wijze geadviseerd verbeterpunten (zelf) uit te voeren, anderen te raadplegen of zo mogelijk (deels) mee te laten nemen bij het isolatiewerk. De advieswijze geeft aan dat Rento Hermanns van RondomIsoleren zowel op het gebied van bouwkundige zaken als isolatie mogelijkheden deskundig is. De offerte van RondomIsoleren is helder en conform afspraak opgesteld. Tussentijdse wijzigingen voor de aanpak zijn flexibel opgepakt. Zowel qua planning, uitvoering en prijs. Ik ben erg tevreden over het resultaat, prijs en prettige werkwijze met Rento Hermanns, de eigenaar van RondomIsoleren. Zonder enig voorbehoud prijs ik hem iedereen aan om hem te raadplegen voor isolatieklussen.

JvW te Utrecht

Wij waren erg blij met RondonIsoleren: goed advies vooraf, gedegen uitvoering, duidelijke communicatie, plezierig contact.

M U te Amersfoort

Goede voorlichting, communicatie en uitvoering en prettige medewerkers

C L te Breukelen

Goede voorlichting, tussendoor metingen van vloer en vochtige muren, fijne medewerkers.

H S te Utrecht